Werkwijze

HEALTHYNEZ is een centrum voor integrale behandeling van gezondheidsproblemen. Binnen ons centrum staat de gezondheid van onze cliënt centraal. Kennis en ervaring van diverse specialismen brengen wij voor u samen.

Binnen ons centrum zijn wij gespecialiseerd in het diagnosticeren en behandelen van:

 • Auto-immuunaandoeningen zoals bijv. ziekte van Hashimoto
 • Borreliose “ziekte van Lyme”
 • Burn-out
 • Chronisch vermoeidheidssyndroom
 • Darmproblemen
 • Hormonale disbalans
 • Huidproblemen
 • Infectieziekten zoals bijv. ziekte van Pfeifer
 • Neuro-stress zoals bijv. ADHD/ADD
 • Overgewicht
 • Voedingsallergieën en/of intoleranties

Samen met uw behandelaar wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld. Healthynez werkt internationaal samen met top laboratoria en wetenschappers op het gebied van diagnostiek. Door de brede keuze en beschikbaarheid van analyses en onderzoeken én de jarenlange ervaring van onze behandelaars wordt niet de klacht maar juist de oorzaak behandeld.

Ieder behandelplan is individueel en afgestemd op testresultaten middels laboratoriumdiagnostiek.

Het behandelplan bestaat uit het samenvoegen van meerdere disciplines zoals natuurgeneeskunde, voedingsbegeleiding, osteopathie, etc. Meer informatie omtrent de mogelijkheden vindt u in het hoofdmenu ‘methodieken’.

 1. Intakegesprek met microbiologisch en immunologisch Heilpraktiker i.o. dhr. I.M. Riedijk
 2. Intakegesprek met natuurvoedingsadviseur en hormoonspecialiste mevr. M. Jongejans

Voorafgaand aan de consulten krijgt u een uitgebreid intakeformulier toegestuurd wat minimaal 48 uur van te voren ingevuld dient te zijn. Let op! Het voedingsanamneseformulier is gedurende 1 week. Daarnaast dient u relevante onderzoeken die gedaan zijn door huisarts of specialist digitaal te verzenden naar lab@healthynez.nl. Wij verzoeken u om tijdens het eerste consult met dhr. I.M. Riedijk een ochtendurinemonster mee te nemen.

Tijdens het eerste consult passen we altijd een vega-check meting (uitleg: zie methodieken) en een uitgebreide bodyscan toe. Deze eerste analyses geven ons inzicht waar verstoringen in het lichaam voorkomen.

Deze metingen worden vrijwel ieder volgend bezoek herhaald om het verloop van de behandeling te kunnen volgen.

Op basis van de anamnese en de analyses wordt er laboratorium onderzoek aangevraagd. Deze testen zijn noodzakelijk om onderliggende oorzaken op te kunnen sporen.

Naast een ruim aanbod van testen en onderzoeken geven wij u persoonlijke begeleiding op het gebied van voedingssuppletie, sport en beweging. Een onderdeel van Healthynez is PULLZ Osteopathie en PULLZ EMS, voor meer info over EMS trainingen verwijzen wij u graag naar de website www.pullz.nl of de officiële Facebookpagina PULLZ by Healthynez. Via onze Webshop SUPPLEMENTZ.nl kunt u alle, binnen het behandelplan, voorgeschreven voeding, supplementen, vitaminen en Super Foods bestellen.

Door het invullen van het contact formulier op onze website ontvangt u van ons de uitnodiging met datum en tijd voor uw eerste consulten. Deze uitnodiging bevat tevens de link naar diverse formulieren.

 

Back to Top