Foton Therapie

Fotontherapie

Licht is leven, zonder licht is leven niet mogelijk. Iedereen kent de positieve uitwerking van zonlicht op ons welbevinden. Fotonen zijn de kleinste deeltjes uit het zonlicht en zijn aanwezig als bouwstenen van atomen in alle menselijke, dierlijke en plantaardige cellen. Cellen zijn de bouwstenen van alle organen, weefsels en lichaamsvloeistoffen.

Als cellen beschadigd zijn, is de lichtintensiteit van de cellen verminderd. Wanneer een cel sterft dan is de lichtintensiteit volledig verdwenen. Bij Fotontherapie wordt licht  naar de beschadigde cellen geleid. Hierdoor worden de cellen gestimuleerd om zich te herstellen. Voor deze therapie wordt gebruik gemaakt van een apparaat genaamd Bionic 880.

Externe factoren zoals ongezonde voeding, milieuverontreiniging, stress, infecties met micro-organismen en vaccinaties kunnen een fotonentekort in lichaamscellen veroorzaken. Dit kan leiden tot diverse aandoeningen.

Fotonentherapie zorgt voor:

– Celstimulatie/celregeneratie

– Immuniteitsverbetering

– Hormoonregulering

– Harmonisering van lichaam en geest

Fotontherapie is toepasbaar voor veel aandoeningen zoals:

– Pijnklachten

– Huidproblemen

– Gewrichtsproblemen

– Trauma’s

– Wond- en littekenherstel

– Slaapstoornis

– Vermoeidheid

De behandeling wordt uitgevoerd met een behandelinstrument waarmee het fotonen bevattende licht wordt doorgegeven. Dit instrument wordt op enkele algemene plaatsen op het lichaam gehouden zoals de pols, de nek en het oor. Daarnaast wordt dit instrument zo mogelijk op de aangedane delen gehouden.

De behandeling met de Bionic 880 is niet belastend en duurt ongeveer een uur. Bijwerkingen zijn minimaal.

Back to Top