1. Donkerveldmicroscopie

Donkerveldmicroscopie

Donkerveldmicroscopie

Donkerveldmicroscopie: is een vorm van microscopie waarbij het preparaat zodanig wordt belicht dat er geen ander licht dan van het preparaat zelf in het beeldveld kan komen. Men ziet het preparaat dus tegen een zwarte achtergrond. Op deze manier is het in principe mogelijk om partikeltjes te zien die kleiner zijn (ten opzichte van de golflengte van het gebruikte licht) dan theoretisch mogelijk is met gewone belichting. Op dezelfde manier als waarop men ’s nachts een ster kan zien (die zelfs met behulp van telescopen niet groter is dan een enkel punt) terwijl eenzelfde puntje – maar dan donker – in de daghemel niet te zien zou zijn geweest, is het mogelijk losse details in het preparaat waar te nemen die met gewone belichting niet te zien zouden zijn geweest.

2. Laboratorium onderzoek

Laboratorium onderzoek

3. Levend bloed analyse

Levend bloed analyse

Levend bloed analyse

De Levend Bloed Analyse (LBA) is een diagnostische onderzoeksmethode waarbij gekeken wordt naar de kwaliteit van verschillende elementen van het bloed. Er wordt gekeken naar de vorm en de activiteit van de bloedcellen. Levend Bloed Analyse vormt een interessante aanvulling op de klassieke bloedanalyse. De activiteit van de witte bloedcellen, de vorm van de rode bloedcellen, de aanwezigheid van andere partikels, eiwitstoringen en vrije radicaalactiviteit kunnen waargenomen worden. De afwijkingen in de vorm van bijvoorbeeld de witte bloedcellen of in de levendigheid van de cellen kunnen een aanwijzing geven naar de oorzaak van de klacht. Het is mogelijk om de verschillende bloedbestanddelen duidelijk van elkaar te onderscheiden zoals de rode en de witte bloedcellen, fibrinedraden en afvalstoffen. Het is een hele andere kijk op het bloed met veelal verassende uitkomsten. Wat een standaard bloedonderzoek niet laat zien, kan wel aan het licht komen bij een Levend Bloed Analyse. Door middel van één klein prikje en een druppel bloed kan het bloed worden geanalyseerd. LBA is een methode om vooral de kwaliteit van het bloed in levende toestand te bestuderen. Het is verbazingwekkend hoeveel verstoringen er te zien zijn. Deze verstoringen kunnen leiden tot allerlei klachten (bijv. vermoeidheid, darmproblemen). Doordat deze klachten bij een normaal (regulier) bloedonderzoek weinig of geen (kwantitatieve) afwijkingen vertonen, kan er aan de klachten niets gedaan worden. De Levend Bloed Analyse geeft goede informatie die nuttig is bij het opstellen van een behandelplan.

4. Test Expert Plus

Test Expert Plus

Test Expert Plus

5. V-check

De V-Check dient als controle op de behandeling en de individuele aanpassing hiervan.

V-Check

De V-Check dient als controle op de behandeling en de individuele aanpassing hiervan. De V-Check geleid stroomimpulsen door het bindweefsel die door de geavanceerde machine worden omgezet in leesbare beelden in de vorm van grafieken en diagrammen. Verstoringen zijn binnen 8 minuten zichtbaar. Op basis van de meet gegevens wordt na de intake te allen tijde laboratoriumonderzoek aangevraagd.

6. VNS-Analyse

VNS-Analyse

VNS-Analyse

© Copyright - HEALTHYNEZ CONSULTANCY B.V. | Webdesign by PageBoss